Trenutno ste ovdje
€14,85

Opis

Standardni PVC ventil sa dvostranim unutarnjim priključcima za ljepljenje. Ventil spada u visoki kvalitetni razred, pošto je izrađen u posebnoj kuglastoj izvedbi sa vrlo otpornom brtvom, koje omogućuje dugogodišnje 100 % brtvljenje. Ručka plave boje je u izvedbi koja omogućuje vrlo jednostavno rukovanje. 

Ručka ventila dizajnirana je na način da se može koristiti za regulaciju čvrstoće (dihtanja) kugle, odnosno srca ventila, te omogućuje stezanje holendera ventila (ili otpuštanje) sistemom poluge.

PVC spojni materijal dobavljiv je u različitim mjerama. Označena mjera cijevi, na primjer fi 50, uvijek znači da je vanjski presjek (promjer) cijevi 50 mm (fi 63 je 63 mm, itd...), odnosno nešto manji, tako da je omogućeno odlično spajanje (ljepljenje) cijevi sa ostalim spojnim materijalom.

Spajanje cijevi sa spojnim materijalom izvodi se posebnim ljepilom za PVC.

Uvijek su na raspolaganju PVC ventili sa presjecima između 20 mm i 125 mm.

Osim običnih PVC ventila, možemo dobaviti i PVC ventile sa posebnim specifikacijama. Na primjer PVC ventile koji imaju unutarnje navoje, ventile sa reducirnim priključcima, itd...

Osim klasičnih kuglastih ventila možemo dobaviti i posebne zasune, zaključno sa letećim i prirubnicama za ljepljenje, koji se upotrebljavaju prije svega za veće presjeke cijevi.

 Boja:   siva, ručka plava

Za ventile sa posebnim specifikacijama ili zasune (sa prirubnicama)nazovite 052 463 136 ili pišite na info@bazenska-trgovina.hr

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.