Trenutno ste ovdje
€0,90

Opis

Debelostijenske tvrde PVC cijevi PN 10 se prije svega upotrebljavaju za spajanje instalacija bazena i akvarija, kao i za izradu centralnih sistema za usisavanje u kućama, itd...

PVC tvrde cijevi u kombinaciji sa PVC spojnim materijalom omogućuju brzo i jednostavno sastavljanje cijevnih razvoda različitih dimenzija.

Tvrde PVC cijevi dobavljive su u različitim mjerama. Označena mjera cijevi, na primjer fi 50, uvijek znači da je vanjski presjek (promjer) cijevi 50 mm (fi 63 je 63 mm, itd...), odnosno nešto manji, tako da je omogućeno odlično spajanje (ljepljenje) cijevi sa ostalim spojnim materijalom.

Spajanje cijevi sa spojnim materijalom izvodi se posebnim ljepilom za PVC. Za spajanje dvaju komada savitljive PVC cijevi upotrebljavaju se posebne "spojnice za ljepljenje" ili drugi potreban spojni materijal (koljena, T-komadi, itd...) potrebnog promjera.

Uvijek su na raspolaganju tvrde PVC cijevi sa presjecima između fi 20 mm i fi 125 mm.

Boja:   siva 

Cijena je za 1 m dužni cijevi.

DOSTAVA:  Običnom brzom poštom možemo dostaviti cijevi do dužine 2 m u komadu. Za veće količine cijevi (iznad 15 m) cijevi dostavljamo posebnim transportom (preko Intereurope) u standardnoj dužini od 3 m.

Zato za cijevi duže od 2 m dostava prilikom kupnje iznad 1000 KN  nije besplatna! 

Za veće presjeke i cijevi duže od 2 m nazovite 052 463 136 ili pišite na info@bazenska-trgovina.hr .

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.