Trenutno ste ovdje
€26,54

Opis

 Stakleni filter pijesak  izrađen od aluminijevog sulfata. Ima odlična filterna svojstva i se puno lakše očisti prilikom pranja filtera.

Odlikuje ga puno lakše ispiranje, jer je površina stakla takva, da se na površinu ne mogu zaljepiti bakterije i alge,što kao posljedica znači puno čistija voda u bazenu.

Stakleni pijesak je za otprilike 20 % teži od običnog kvarcnog pijeska, zato ga pri punjenju filtera lako upotrijebite manje. Stakleni pijesak je također puno bolji što se zastarijevanja tiče zbog prevelike Ph vrijednosti vode jer se on u takvoj vodi ne "topi". 

Preporučujemo, da najprije nasipate sloj sa grubljim staklenim pijeskom granulacije 0,9-2,0 a potom filter napunite sa finijim staklenim pijeskom granulacije 0,7-1,5.

Pakiranje u vrečama po; 25 kg Granulacja:                0,7- 1,5

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.