Trenutno ste ovdje
€13,31

Opis

Povratna mlaznica ima sa zadnje strane unutarnji priključak fi 50 za ljepljenje i vanjski navoj 2 ". Izrađena je iz ABS materijala.  Prilikom namještanja navrne se na prodor ili se kod limenih bazena pričvrsti na kućište sa priloženom maticom. 

Voda se kod povratka u bazen usmjeruje sa kuglicom u sredini mlaznice. Možemo također i izabrati između tri presjeka otvora dovoda vode, i to: fi 14 mm za 3000 l/h, fi 20 mm za 5000 l/h in fi 25 mm za protok 7000 l/h.

U kompletu su: kuglica za usmjeravanje vode sa prilagodljivim protokom (3 mogućnosti protoka) i ukrasni pokrov kojega je moguće zamijeniti.

Mogućnost: mlaznicu je moguće ugraditi u stijenku liner bazena i bez prodora, na način da ju najprije produžite običnom PVC cijevi fi 50. 

Boja:  bijela

Napomena: na jednoj od slika u prilogu vidi se kako je mlaznica namještena u prodor betonskog bazena sa mozaikom

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.