Trenutno ste ovdje
€26,54

Opis

 Stakleni filter pijesak  izrađen od aluminijevog sulfata. Ima odlična filterna svojstva i se puno lakše očisti prilikom pranja filtera.

Odlikuje ga puno lakše ispiranje i pranje, jer je površina stakla takva da se na površinu ne mogu zaljepiti bakterije i alge, što kao posljedicu ima puno čišću vodu u bazenu.

Stakleni pijesak je za otprilike 20 % teži od običnog pijeska, zato ga prilikom punjenja filtera upotrijebite manje. Stakleni pijesak je također puno bolji što se zastarijevanja tiče zbog previsoke PH vrijednosti vode jer se stakleni pijesak u takvoj vodi ne "topi".

Preporučujemo da se najprije nasipa sloj sa grubljim staklenim pijeskom granulacije 1,0-2,0 pa se potom filter napuni sa finijim staklenim pijeskom granulacije  0,7-1,5.

Pakiranje u vrečama po; 25 kg Granulacija:                 1,0-2,0

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.