Trenutno ste ovdje
€56,34

Opis

 Nepovratni PVC ventil sa kuglom, sa jednostranim priključkom za ljepljenje.  Dopušta protok vode samo u jednom smjeru. Upotrebljava se na mjestima gdje ne želimo protok vode u suprotnom smjeru od željenog, prije svega za zaštitu bazenskih crpki (smanjuje mogućnost nastanka kvarova na turbini crpke)

PVC spojni materijal dobavljiv je u različitim mjerama. Označena mjera cijevi, na primjer fi 50, uvijek znači da je vanjski presjek (promjer) cijevi 50 mm (fi 63 je 63 mm, itd...), odnosno nešto manji, tako da je omogućeno odlično spajanje (ljepljenje) cijevi sa ostalim spojnim materijalom.

Spajanje cijevi sa spojnim materijalom izvodi se posebnim ljepilom za PVC.

Uvijek su na raspolaganju PVC ventili sa presjecima između 50 mm i 75 mm.

Osim običnih nepovratnih ventila možemo dobaviti i PVC nepovratne ventile ventile sa oprugom i posebne nepovratne zasune "a clapet" ,  itd...

 Boja:   siva

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.