Trenutno ste ovdje
€2,77

Opis

Standardna PVC djeljiva spojnica (holender) sa unutarnjim priključkom za ljepljenje in vanjskim navojem. Uptrebljava se na mjestima gdje želimo da se dio instalacije po potrebi može rastaviti. Po potrebi jednostavno se navrne u za to pripremljen navoj (spojnice sa unutarnjim navojem, različite crpke, 6 putni ventili, itd...). 

PVC spojni materijal dobavljiv je u različitim mjerama. Označena mjera cijevi, na primjer fi 50, uvijek znači da je vanjski presjek (promjer) cijevi 50 mm (fi 63 je 63 mm, itd...), odnosno nešto manji, tako da je omogućeno odlično spajanje (ljepljenje) cijevi sa ostalim spojnim materijalom.

Spajanje cijevi sa spojnim materijalom izvodi se posebnim ljepilom za PVC, navoj se brtvi teflonom ili silikonom.

Standardna djeljiva spojnica (holender) sa vanjskim navojem dobavljiva je sa presjecima fi 20 do fi 90 sa pripadajućim vanjskim navojnim priključkom.
 
Osim posebnih djeljivih spojnica možemo dobaviti i PVC djeljive spojnice sa posebnim O-ringom ili dvostrano ljepljive djeljive spojnice. 

  Boja:   siva 

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.