Trenutno ste ovdje
€2,70

Opis

Fleksibilna PVC cijev ojačana je sa ABS spiralom, radi čega je vrlo postojana i otporna na "pljoštenje". Omogućuje brzu i jenostavnu izvedbu instalacije između bazena i strojarnice bazena. Pošto je "savitljiva", za izvedbu instalacije oko uglova nije potreban dodatni spojni materijal.

PVC cijevi se kod vanjskih instalacija, koje se zasipavaju, uvijek polažu na učvršćenu podlogu te se prije zasipavanja obavezno zaštite pješčanim plaštom debljine min 15 cm.

PVC fleksibilne cijevi dobavljive su u različitim mjerama. Označena mjera cijevi, na primjer fi 50, uvijek znači da je vanjski presjek (promjer) cijevi 50 mm (fi 63 je 63 mm, itd...), odnosno nešto manji, tako da je omogućeno odlično spajanje (ljepljenje) cijevi sa ostalim spojnim materijalom.

Spajanje cijevi sa spojnim materijalom izvodi se posebnim ljepilom za PVC. Za spajanje dvaju komada savitljive PVC cijevi upotrebljavaju se posebne "spojnice za ljepljenje" potrebnog promjera.

Boja:   siva 

Cijena je za 1 m dužni cijevi.

Cijev isporučujemo prema željenoj dužini u koracima po 1mt.   

Na raspolaganju su fleksibilne PVC cijevi sa presjecima između fi 25 i fi 75 mm.

U jednom kolutu cijevi nalazi se 25 m cijevi.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.