Trenutno ste ovdje
€215,12

Opis

Električni ormarići za strojarnicu kao osnovnu zadaću imaju zaštitu kupača od strujnog udara u slučaju proboja struje na crpki bazena ili ostalim uređajima koji su unutar strojarnice.

Osnovni modeli, uz samu strujnu zaštitu, reguliraju rad filtracije i rasvjete bazena, no moguće je odabrati model prema potrebi, tj prema uređajima koji se nalaze u strojarnici.

Možemo ponuditi ormariće monofazne ili trofazne, koji osim regulacije filtracije i rasvjete mogu biti predviđeni za priključak protustrujnog uređaja, dogrijavanja bazena itd. 

Svaki električni ormarić opremljen je zaštitnim uređajem diferencijalne struje, bolje poznatim kao FID sklopka.

Za bolje razumijevanje sastava ormarića usporedite slijedeće :

F  -  filtracija

1  -  monofazni

3  -  trofazni

V  -  toplinski izmjenjivač

E  -  električni grijač

S  -  reflektor

P  -  protustrujno plivanje

 Znači, ormarić sa oznakom F 1 S, uz FID sklopku, sadrži F upravljanje filtracijom ( timer, termičku zaštitu i prekidač za odabir ručnog ili automatskog rada ), 1 monofazni priključak za crpku filtracije, S osigurač za reflektor u bazenu.

Ormarić sa oznakom F 1 S P 3 sadrži F upravljanje filtracijom, 1 monofazni priključak za crpku filtracije, S osigurač za reflektor u bazenu, P osigurač za protustrujno plivanje, 3 trofazni priključak za crpku protustrujnog plivanja.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.