Trenutno ste ovdje
€281,04

Opis

Solarni tuš ELEGANCE s PVC spremnikom, jednoručna mješalica. Priključci za hladnu vodu - slavina za pranje nogu. Ukupna visina tuša iznosi 215 cm. Kapacitet spremnika s toplom vodom 40 lit. Široki tuš.

Stavite tuš u vrt ili na bazen u mjestu koje je dobro pokriveno suncem. Priključite tuš na odgovarajuću cijev za zalijevanje u vrtu.

Iskoristite snagu sunca. Uvijek se tuširajte s toplom vodom. Prednost solarnih tuševa je da imaju poseban tretirani spremnik vode, koji osigurava zagrijavanje vode za tuširanje pomoću sunčeve energije. Neki modeli imaju spremnik koji se dalje obrađuje staklenom površinom, što dodatno povećava učinkovitost grijanja sunčevom energijom. Da biste instalirali slobodni tuš, ne trebate posebnu instalaciju, već ga jednostavno postavite na željeno mjesto u blizini bazena ili bilo gdje drugdje u vrtu. Može se spojiti na uobičajenu gumenu ili PVC cijev za vodoopskrbu.
Jednostavno uklonite tuš tijekom zime. Temperaturu podesite pomoću jednoručne mješalice.

 

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.